loading

Persoonlijke trajecten of als aanvulling

Wij bieden op maat gemaakte persoonlijke trajecten aan, of losse coachsessies van 60 minuten aanvullend op het GLI traject. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coachen op talent

Iedereen heeft bakken vol talent. Je weet ze alleen vaak zelf niet. Talenten zijn namelijk niet de dingen waar je geweldig in bent, of in uitblinkt. Het zijn de dingen die bij jou vanzelf gaan, de dingen waar je blij van wordt! Als je met je talenten aan de slag bent geeft dat energie, verlies je de tijd en ga je stralen! Leren ontdekken wat jouw talenten zijn en vandaaruit werken, levert een positieve energiebalans op en dat zal meer veerkracht geven.

Waarden onderzoeken

Wil je ontdekken wat er voor jou echt toe doet? In de dagelijkse sleur kom je er vaak nauwelijks aan toe om te doen wat je eigenlijk zou willen doen. Omdat er altijd zoveel móet en er geen tijd meer is? Zit je vast in patronen die je niet verder helpen? Voel je je gegijzeld door negatieve gevoelens of gedachten? Wij kunnen helpen om vaardigheden en inzichten te ontwikkelen die helpend zijn.

Coachen op kwaliteit

Kernkwaliteiten staan waarschijnlijk dicht bij jou waarden en talenten. In feite gaat het om jouw persoonlijke eigenschappen, karaktereigenschappen oftewel om jouw persoonskenmerken of om jouw persoonlijke sterke punten. Het gaat over ‘wat jou typeert’. Een kernkwaliteit is ‘hoe je bent’ en dat is wat anders dan hoe je soms ‘doet’. In deze coachsessie leer je meer over je kwaliteiten en valkuilen, maar ook over jouw allergieën en uitdagingen!

Coachen op helpende gedachten

Voor iedereen die wil omgaan met zijn kritische stem. Met welke helpende gedachte kun jij je meer compassie hebben voor jezelf. Je prettiger voelen, of een beter resultaat halen?

Naast individuele coachsessies is het mogelijk om aanvullende modules af te nemen. Zoals bijvoorbeeld ondersteuning met weekmenu’s of het 12 weken afvalprogramma blijvend-afvallen.

Blijvend Afvallen

12 weken online programma en coaching.

Vanaf 99 euro per maand

 

Weekmenu's

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het aanleren van een gezondere leefstijl. Met weekmenu’s op maat gemaakt door de diëtist wordt dit veel gemakkelijker! 

"Zelfvertrouwen en veerkracht groeien tot positieve gedachten"